28/12/11

Cotxe nou...

Quan vam arribar aquí, al Juliol del 2009, vam dedicar un dia sencer a buscar cotxe. Tot i les hores dedicades, no ho vam encertar gens, perquè des del primer mes ja vam estar anant al mecànic gairebé cada mes, pagant uns $500 gairebé cada vegada...

Portàvem una època que semblava que la cosa anava mig bé (ja gairebé ho havíem canviat tot i el cotxe devia estar com nou...), però ens va començar a fer el ruc altra vegada. Aquest cop s'ofegava, anaven baixant les revolucions i, al final, ja se'ns calava (aquí no es calen mai, perquè la majoria són de canvi automàtic). Total, que al principi de fer-ho, el vam portar al mecànic, però no van trobar-hi res. Li vam portar una altra vegada perquè seguia fent-ho, i ens van netejar una peça i va anar uns dies bé. Però al cap d'una setmana ja hi tornava... Al final van trobar què era (o això és el que es pensaven) i ens van canviar una altra peça. $1100 va pujar la factura!!! Ens va fer molt mal, però els vam pagar i va anar bé unes 2 setmanes... :(

Ens tornava a fer exactament el mateix! Havíem pagat $1100 per a res! Tornàvem a anar apretant el fre i donant gas a la vegada cada cop que baixaven les revolucions per a que no se'ns calés al mig de la carretera... amb un fum negre que sortia, i una pudor que no s'aguantava... perdent la direcció i els frens cada cop que se'ns parava, al mig d'allà on fos... Això no podia ser! El vam portar altra vegada, dient que havien canviat aquella peça, ens havíen cobrat $1100 i estava fent exactament el mateix!

Se'l van tornar a mirar i ens van dir que ja havien trobat el què: els semblava que era una peça que valdria uns $1100 altra vegada. Que n'estaven 70% segurs, però que si volíem fer-ho ben fet, que canviéssim tot el circuit, que serien uns $2200 i així segur que no tindríem cap més problema, amb això...!!! $2200???????????? En un cotxe que no els val??? No ens podíem gastar aquests diners en un ferro que al cap de dos dies tornaria a petar per un altre lloc. A més, els vam dir que ja havíem pagar els $1100 de la reparació que havia de resoldre el problema, i que ara no hauríem de pagar altra vegada, perquè no havíem arreglat el problema de veritat... ens van dir que era un circuit complex, i que aquest cop era una altra peça, .... i que pataim patatam...però que ho hauríem de pagar...

Ho vam parlar amb el Vito i la veritat és que no estàvem disposats a gastar-nos una fortuna en un cotxe que no ho valia i que ja ens havia fet gastar tants i tants diners des del principi. Però tampoc teníem diners per a comprar-ne un de nou...

El noi que ens havia ajudat al principi a buscar cotxe, el Jorge, que és d'Uruguai, treballa en un concessionari de cotxes, i el vam anar a veure per a que explicar-li la nostra situació i que ens digués què creia que podíem fer.

Ens va dir que miraria d'aconseguir-nos un crèdit en un banc on tenia coneguts (perquè en la nostra situació, el més probable és que ningú ens donés un crèdit). Mentrestant, ens va deixar un cotxe de segona mà molt nou per a que anéssim fent, i vam deixar el Quest allà aparcat. Va dir que millor que no el féssim servir més, perquè si s'acabava d'espatllar i no corria no ens en podria donar ni $1. Vam estar uns dies així i quan ens van dir que ens havien concedit el crèdit (en el primer banc ens van dir que no, però en el segon sí), vam anar allà i ens va ensenyar un altre cotxe que li havia acabat d'arribar, que ens el podia donar molt bé de preu, perquè l'havien aconseguit en una subhasta.

Era un KIA SORENTO i era blanc! Sempre ens han agradat els cotxes blancs, i era més curtet que el NISSAN QUEST, o sigui que ens cabria millor al garatge. Només tenia 2 fileres de seients (el Quest en tenia 3) però és que no en necessitem tantes. Ens va agradar i vam fer els papers.

El 7 d'octubre ja teníem cotxe nou! Només tenia 33.000 milles, que aquí no és molt, i per dins està impecable. Comparat amb el Quest, era com si estrenessim cotxe!



Com que és més curtet, fins i tot podem obrir la porta del maleter amb el cotxe tancat a dins del garatge, que va molt bé per carregar i descarregar. Amb el Quest, quan tornàvem de comprar, l'havíem de deixar mig enfora, descarregar-lo, i acabar-lo d'entrar.


És 4x4, té canvi automàtic, però també sequencial i té per posar CD's! (el Quest no en tenia...).


Mireu quina rosa ens van donar...


Tenia el nom del concessionari imprès en un pètal, i "Thank you for Choosing Us" en un altre...



Fins ara ens està anant súper bé i n'estem molt contents!


4 comentaris:

  1. És molt maco! Amb aquests detalls tan delicats per part del concessionari segur que rutllarà com la seda i deixareu enrere els malsons de l'altre.

    ResponElimina
  2. Amb tots aquests detalls tan delicats segur que rutllarà com una seda!

    ResponElimina
  3. Mireia Garcia12/3/12 17:37

    Quin cotxe més xulu, felicitats

    ResponElimina
  4. Gràcies!!!

    Ara, com el que veu llogar vosaltres res, eh? :)

    Petons!

    Ingrid

    ResponElimina