30/12/11

Black Island Farms

El dia 16 d'octubre vam anar a "Black Island Farms". Ja hi havíem anat l'any passat i ens va agradar molt. És una granja que té animals i conreus de blat de moro i, sempre per aquesta època, munta com una mena de "fira", amb tobogans, gronxadors i activitats pels més xics. També fan uns laberints en els camps de blat de moro, i porten a la gent en un remolc tibat per un tractor als camps de carbasses, per a que n'agafin una.

Aquí als EEUU tot va per temporades. Quan és la temporada de "Harvest" (de la collita), tothom decora totes les cases amb el tema de la tardor: carbasses a les entrades, fulles seques de tardor per les portes, espantaocells clavats al jardinet del davant, ...

Llavors a tot arreu es fan activitats relacionades amb el tema de la temporada, i quan passa la "Harvest", ja toca "Halloween" i, tot i que encara s'aprofita les coses de la tardor", la gent ja posa esquelets, fantasmes, aranyes i bruixes per tot arreu... Llavors vindrà "Thanksgiving" i veurem galls dindi per tot arreu, ... i així van fent...


La part pricipal és una esplanada molt gran, amb els tobogans, gronxadors, tancats amb animals, i totes les altres coses tot al voltant.



L'any passat no vam fer la passejada amb el tractor per a anar a buscar la carbassa, o sigui que aquest any vam pagar el ticket i ens vam enfilar al remolc!



Després d'uns quants bots i sotracs, vam arribar al camp de carbasses (el "pumpkin patch") i cadascú va anar a triar la seva carbassa. Jo no em vaig complicar la vida i vaig agafar la de més a la vora (ja era prou gran, oi?):


També van venir el Jorge i la Pilala amb el Mateo (són els que estan al fons)... La Dina volia la carbassa petita...



Era impressionant l'extensió de carbasses que hi havia... Mira que ja feia dies que la gent anava a recollir-ne, però encara en quedaven moltíssimes...


Després d'anar a deixar les carbasses al cotxe, vam anar a l'esplanada. El primer que vam veure va ser una cursa de porcs! Tenien un mini circuit i 4 porquets petitons amb una marca de color pintada a la pell. La gent "apostava" pel que creia que guanyaria, i els deixaven anar a veure què feien. Feia molta gràcia... com corrien!!!



També hi havia uns gronxadors molt originals, fets amb neumàtics. El de la Lia devia ser un tauró o una balena...


El de la Dina era un cavall...





Aquí provaven de fer de "cowboys" o "cowgirls"...



La Lia ha de practicar més, com el Sebas... :)





Els tobogans eren fets amb unes làmines de plàstic arrepenjades en bales de palla. N'hi havia de més grans i de més petits, i l'escala eren esgraons de bales de palla, amb cordes per ajudar-te a pujar.


A la Lia no li feien molta gràcia, però nosaltres ens ho vam passar pipa!


Aquest era fet amb un tub. Quan baixaves tots aquests sotraguets del tub et feien moltes pessigolles!



Llavors hi havia el trenet fet amb bidons tallats, arrossegats per un quad.


I això era una mena de sorral... Sabeu què hi havia en comptes de sorra????


Blat de moro!!!!!!!!!!!!!!! Està molt bé, així no queden plens de sorra per tot arreu!

Aprofitant aquest decorat de tardor, ens vam fer una foto de família...




Ja estaven tancant, però com que sempre som els últims... ja no hi quedava gent i vam aprofitar els decorats que tenien per a fer fotos la gent d'allà... Era tot per a nosaltres!!! :)



També venien carbasses i carbassetes en una mena de mercadet que hi havia a l'entrada/sortida.


Va estar molt bé. I la Pilala ens va dir que ja tornava a estar embarassada. A pel segon americanet!

2 comentaris:

  1. Tot això és una "passada"! Jo no deixo de sorprendre'm amb tots aquests muntatges que es fan en aquest país! Pau i que duri perquè com vagin tancant l'aixeta de l'abundància com estan fent per aquí a Europa ... Però de moment aprofiteu tot aquest bé de Déu de coses que us ofereixen i disfruteu-ho.

    ResponElimina
  2. Mira que se n'arriben a enginyar de coses aquest americans dels USA!

    ResponElimina