13/12/11

L'XTerra d'Ogden

El 24 de setembre va ser l'XTerra d'Ogden. Era el pricipal objectiu del Vito per aquesta temporada, però l'accident li va trencar tota la preparació de l'estiu, que és quan hauria tingut temps d'entrenar bé...

La gran notícia era que el Lance Armstrong s'havia decidit a competir. Abans de la cursa, havia vingut algun dia amb el seu jet privat a inspeccionar el circuit.

Tothom estava apilotat allà on era ell per a fer-li fotos. Si es movia cap aquí, tothom anava cap aquí. Si es movia cap allà, tothom anava cap allà... estil les mosques amb la mè...


Jo li vaig fer un parell de fotos pel blog (aquí saludava al Dave -el Director de cursa dels XTerra-)...



... i ja me'n vaig anar a fer les fotos importants: el Vito ja havia escalfat i deixava la bici a boxes.



Nedaven al Pineview i llavors pujaven a Snowbasin per camins i corriols. Nosaltres vam agafar el cotxe i vam venir aquí a veure com sortien nedant.


Llavors vam pujar a mig camí per a veure'ls com passaven amb bici. Hi havia l'helicòpter filmant, també...



Com que les fotos que vaig fer jo em van quedar fatal i resulta que també hi havia aquell noi que havia fet les fotos del Hurt in the Dirt, poso les seves, que han quedat genials:



Aquí el Vito anava darrera del Josiah (els nostres amics de Colorado). Al davant hi anava un noi que es diu Hugo, el Conrad, amb l'Armstrong enganxat al darrera i el Nico Lebrun. Llavors ja venien el Josiah i el Vito.



Cap al final de la bici la cosa ja es van anar separant. El Josiah va punxar la roda del darrera, però com que quedava poc no va parar a canviar, i va arribar corrent amb la bici al costat, amb el neumàtic de la roda del darrera ben sortit i encallat amb la cadena...

Aquest és l'Armstrong, ja arribant a la zona de boxes:


Mentre no aribava el Vito, vam estar mirant floretes...

Resulta que el Vito també havia punxat i s'havia parat a canviar... Ell calcula que va perdre uns 5' canviant.



Això sí, quan va arribar, no va perdre ni un segon...

Aquí on el veieu, amb l'accident del juny que li va xafar l'estiu pel mig, va fer el millor temps de cursa a peu!!!



Ja es veu, aquí, que anava ben "desbocat"... :)


Corrent, el Nico havia passat al davant, el Hugo va passar a ser 2n, el Josiah va avançar posicions i es va posar 3r, llavors va arribar el Conrad 4t, l'Armstrong 5è, el Rakita (que abans que el Vito punxés anava darrera seu) va fer 6è, el Ben Allen 7è i el Vito 8è. Per tal com va anar l'estiu, que al Vito li va costar començar a caminar -pel genoll-, el resultat és excel.lent. Havent fet el millor temps de cursa a peu, si no hagués punxat, el Vito hauria pogut fer 4t o 5è.

Aquí el Vito amb les animadores i el Dani (que també es va fer un tip d'animar, corrent pel circuit de cursa a peu), un cop acabada la cursa.



1 comentari: