22/10/11

"Summer Fiesta" al Treehouse / Magic Flower


El dissabte 25 de juny, feien la "Summer Fiesta" al Treehouse. Era una mena de festa mexicana, i feien un espectacle amb dances mexicanes. Goiteu quins vestits més blancs i quines faldilles més acampanades!


També hi havien nens i nenes. Eren com un grup que es trobava per ballar. Potser seria com una mena d'esbart dansaire, però amb versió mexicana.


A l'"Art Garden", on sempre fan manualitats, feien mini-pinyates. Són aquestes bossetes que hi ha a l'esquerra de la foto de sota. Estaven fetes amb "lunch bags" (les bosses que fan servir per a posar el sandwich o el que tinguin per dinar).

I la Dina i la Lia, quan vam anar a fora ja per agafar el cotxe, van veure aquestes flors tan boniques que hi havia plantades, i van dir que eren com la "magic flower" de la pel.lícula de la Tangled.

Això que estan fent aquí és el "ritual" que feia la "Mother Gothel" per a "activar" la màgia de la flor...


Per si no heu vist la pel.lícula, us explico una mica de què va...

Una vegada, en un regne llunyà, una partícula del Sol va caure a terra, i d'allà on va caure en va néixer una flor que tenia poders curatius i rejovenia. Una dona la va descobrir i, quan cantava una cançó, la flor feia claror i la feia més jove. Al cap d'uns anys, la reina, que estava embarassada de la Tangled, es va posar molt molt malalta, i van enviar a tots els guàrdies del castell a buscar aquesta flor màgica. Tot i que la Mare Gothel la tenia amagada, la van trobar, i en van fer una infusió per a donar-li a la reina per tal que es curés. La reina es va curar, va néixer la Rapunzel, i tothom va ser molt feliç... fins que una nit, la Mare Gothel va entrar a l'habitació dels reis... Va descobrir que la màgia havia passat a la Rapunzel i que, si cantava la cançó, els cabells de la Rapunzel s'il.luminaven i brillaven com la flor màgica. Va provar de tallar un tros de cabell per a endur-se'l, però la màgia no funcionava... O sigui que es va endur la Rapunzel i la va tancar a la torre a viure amb ella...
Ja no explico res més... qui vulgui saber qué passa, l'haurà de veure...


Més intents de fer brillar la flor... :)

2 comentaris:

  1. Que boniques totes aquestes fotos! Jo sé d'algú que, de petita, hauria estat superfeliç amb un d'aquests vestits mexicans!Quin vol de faldilla per fer-les rodar!

    ResponElimina
  2. Ja, ja, ja... Sí que m'encantaven les faldiles acampanades i fer voltes, sí! La Dina i la Lia ho deuen haver heredat, doncs, perquè a elles també els encanta! :)

    ResponElimina