20/10/11

Li cau la primera dent a la Dina!


El 22 de juny li va caure la primera dent de llet a la Dina. Ja feia dies que se li anava bellugant i, finalment, li vacaure del tot.


Estava ben cofoia, amb el seu forat a la boca!


Aquí als EEUU en comptes dels angelets o el "ratoncito Pérez", passa la "Tooth Fairy" (la Fada de les dents) i com ja teníem un conte que en parlava i l'havíem llegit tants cops, qua se li va començar a moure, ella mateixa ja va dir que passaria la Fada de les dents, i nosaltres no li vam pas dir que no... o sigui que aquella nit, va passar la Fada de les dents!

La fada d'aquell conte, tenia sempre molta feina a buscar la dent dels nens, perquè tots la posaven en un lloc diferent, i sempre acabava ben bruta, buscant per sota els llits i per tot arreu... Al final, al conte troben una solució que és enviar una nota als nens, junt amb una bosseta, i demanar-los que deixin la dent a la bosseta, a sota del coixí i que, a canvi de la seva dent, la fada de les dents els deixarà una moneda.

Tot i el "nou sistema establert", i suposo que "per si un cas" i per a fer-li la feina fàcil, la Dina li va fer un escrit on li explicava que li havia caigut una dent, que era a sota el coixí, a dins d'una bosseta.

També li va deixar aquesta altra nota...


I a l'endemà al matí, la Dina es va trobar una moneda d'$1 a dins la bosseta!

1 comentari:

  1. Dina, si tots els nens i nenes fessin com tu, la Fada de les Dents estaria contentíssima!

    ResponElimina