12/10/11

Lagoon amb la Sunrise

El diumenge 12 de juny, el Vito va fer el "Teacher time" que organitza l'escola. Cada mestre ofereix una estona del seu temps personal i proposa una activitat per fer. En una subhasta que fan a l'escola, els Pares paguen per aquestes activitats. El que dóna el preu més alt, la guanya, i llavors el mestre fa l'activitat amb el nen o nena.

Aquest any el Vito va proposar un dia a Lagoon, que és un Parc d'atraccions que tenim a Bountiful (a 20' de casa).

Els que van comprar-la van ser els Pares d'una nena que es diu Sunrise, que anava a la classe del Vito, o sigui que vam buscar un dia que ens anés bé a tots, i ens en vam anar cap allà. Nosaltres estàvem ben emocionats, perquè era el primer cop que hi anàvem, i mira que ja dúiem gairebé 2 anys aquí! Aquest parc es veu passant per la I-15 (l'autopista que fem servir sempre per anar a tot arreu), i sempre dèiem que hi havíem d'anar...

La Lia ens va deixar ben parats pujant tota sola (per força, perquè els gran no hi podíem pujar) en els "baby boats". Li va agradar tant que va repetir i tot!


Aquesta és la Sunrise, que és de Pare Navajo (els indis originals que hi havia per aquí).


Vam anar combinant atraccions de nens petits, amb d'altres més de l'edat de la Sunrise.


Aquesta mini-muntanya russa era ideal per la Dina, massa suau per la Sunrise, i va ser terrible per la Lia, pobreta... No he posat la foto, perquè no se la veia gaire "contenta"...

Aquest sí!!!!! Hi va pujar uns quants cops, també: sola, i amb la Dina.


I les cadiretes aquestes, a mi em van fer molta il.lusió. Em recordava quan era petita, que havia pujat en aquelles de la fira, més petitones, i un cop se m'havia escapat un esclop! En aquestes d'aquí s'hi podia pujar amb parella!


I aquest tronc venia a ser com el del Tibidabo. La Dina ja no ho tenia gaire clar, però al final la vam convèncer...



Aquí es pot veure que l'última baixada li va fer por, eh?



Per anar d'una banda a l'altra del Parc, podies agafar aquestes cadiretes. Com que dúiem l'stroller, el Vito va anar caminant (i ens va fer la foto) i nosaltres vam anar per dalt.



La Dina va pujar als "coches-choques" (no sabria dir-ho en català...) tota sola i s'ho va passar pipa.



Tot i que ningú no volia marxar, al final se'ns va fer l'hora i vam haver de donar la sortideta per acabada. Això sí, vam quedar que hi tornaríem un altre dia!

1 comentari:

  1. Quina activitat més bonica i quina sort que qui us vagi triar vagin ser els pares de la Sunrise! D'això se'n diu integració, sí senyor!

    ResponElimina