24/11/10

Cada cop més aprop

Tant lluny i tant aprop... Tantes diferències i tantes igualtats. Al país que comencen les setmanes en diumenge, que el diesel va més car que la gasolina o que als supermercats guarden la llet i els ous a la nevera, per posar alguns exemples, també tenen algunes coses properes a la nostra terra. En la següent imatge, per exemple, han utilitzat una paraula del lèxic català, per donar nom a un desodorant, amb molt d'encert...:

Just abans de començar a escriure el blog m'ha arribat un catàleg, de tirada nacional, on venen diferent material de ciclisme. Entre d'altres coses venen material nostàlgic del ciclisme. Entremig dels posters del Tour de França, mireu què hi havia:


També venen tota la sèrie de videos del Miguelón al Tour de França. La titulen "The Big Mig is back":

Per acabar, una altra diferència que em porta ben intrigat des que som aquí. És increïble, els homes del temps no s'equivoquen mai. No sé si és per la zona on vivim o què, però són capaços de predir el temps amb molta antelació i encert. Avui ha sigut el súmmum: van dir que la tempesta de neu i vent (blizzard) arribaria a les 5 de la tarda. Tots els comerços, escoles, gimnassos... han tancat a les 5. Per la ràdio i televisió deien que ningú agafés el cotxe a partir de les 5. Fins i tot tallaven la carretera principal a les 5. Doncs a les 5 en punt ha arribat la tempesta!!!! Li haurem de dir al Picó que vingui a fer un curset intensiu per aquestes terres...











2 comentaris:

  1. Et diran que la geografia catalana es molt complexa...que si pirineus, serralada prelitoral,.... Segur que la gent tambe fa cas si diuen que a les 5 no surtin..com ho fariem aquí..que l'any passat amb el cap de setmana de vents huracanats la gent se'n anava a fer muntanya igualment.

    ResponElimina
  2. Aquí som més creatius, ens agrada improvisar!

    Oi que demà és "Thanks Giving"? Doncs veus, tot és tan previst que fins i tot neva la vigília d'un dia de festa!

    ResponElimina