Amb la pulpa de la carbassa, vaig fer aquest pumpkin pie, que estava boníssim. S'hi posa canyella i nou moscada, que donen com un gustet de tardor que hi queda molt bé.
Almenys, bé els va agradar, a la Dina i la Lia. "Yummy!"
La base és una massa d'aquestes enrotllades que ve feta i només l'has de descargolar... :) EL que passa que no tinc cap motllo rodó i em va quedar una mica "assimètrica"...
La vaig posar a coure una mica al forn i després hi vaig tirar la barreja (carbassa, ous, llet -jo li vaig posar d'arròs-, sucre, salt, gingebre, canyella i nou moscada). També hi havia d'haver claus, però no en tenia...
Què has fet primer, una base i després hi has posat la crema?
ResponEliminaLes "convidades" donen fe del bon gust que deu tenir!
La base és una massa d'aquestes enrotllades que ve feta i només l'has de descargolar... :) EL que passa que no tinc cap motllo rodó i em va quedar una mica "assimètrica"...
ResponEliminaLa vaig posar a coure una mica al forn i després hi vaig tirar la barreja (carbassa, ous, llet -jo li vaig posar d'arròs-, sucre, salt, gingebre, canyella i nou moscada). També hi havia d'haver claus, però no en tenia...