10/11/10

El dia de Halloween de veritat!

Després de tantes festes de Halloween, sembla que ja hagi passat el dia, oi? Doncs no! El dia de veritat encara havia d'arribar...

Vam anar a dinar a casa el Juan Carlos i la Chantal, els Pares del Rodri i la Moni i, havent dinat, enmig d'un xàfec dels bons, vam anar a fer "trick or treat" pel seu veïnat.


La gent tenia les entrades ben decorades amb cartells, carbasses, ninots de palla, ...

Alguns fins i tot ho havien preparat a l'estil "self-service". No sabem si era per mandra d'anar obrint la porta a tothom, o perquè potser no hi eren i volien que els nens poguessin agafar els seus treats:

Algunes cases feien por i tot, amb sons lúgubres i ulls que es movien... Però la canalla no tenia pas por!

Tot i la pluja, s'ho van passar pipa i van fer una bona "recolecta"!

Quan vam arribar a casa, també ens va venir a trucar a la porta força gent, i la Dina i la Lia anaven a obrir ben esverades i oferien ben contentes el bol amb xocolatetes que havia comprat jo, i amb el que havien recollit elles, que no volia pas que s'ho mengessin tot!

2 comentaris:

  1. A les Espanyes, per comentar que una cosa s'acaba ràpid, es diu que dura menys que una piruleta a la porta d'un col.legi, quan he vist el bol ple de caramels he pensat de seguida que els "gringos", com diuen a CR, són educadíssims i molt honestos perquè no s'ho enduen tot a la primera!

    ResponElimina
  2. Sí, això és veritat, aquí la gent, en general, és molt ben educada.

    ResponElimina