10/11/10

Els "Enchanted Woods" al Treehouse Museum

El divendres abans de Halloween ens en vam anar a Ogden, que havíem encarregat tickets pels "Enchanted Woods".

Això era una mena de festa de Halloween pensada pels menuts on es feia un recorregut en grup pel Museu i t'anaves trobant personatges dels contes que els anaven donant "treats".

Mentre esperàvem que ens toqués, la Dina i la Lia van pintar un conte que els havien donat a l'entrada. Havíem quedat amb la June i vam fer el tour junts.


Aquest era el Rei Artur, que ens demanava si el podíem ajudar en la seva "quest" (búsqueda). Volia trobar la "Golden Rose" i ens va assignar un guia, que ens va anar portant de personatge a personatge.


Cada personatge (el Robin Hood, la Blancaneus, aquesta que no vaig entendre qui era...) ens explicava una història, ens demanava alguna mena d'ajuda -consells, opinions, noms, indicacions, ... i, després de donar-nos un "treat" com a mostra d'agraïment, ens deia cap on havíem d'anar.
Aquí ens vam trobar un pirata molt simpàtic:

Aquí eren els 3 porquets...

Aquí era una noieta que tenia un xai...

I, finalment, vam trobar un cavaller que ens va portar fins a l'"Sleeping Beauty", que tenia la rosa daurada entre les mans. Quan va aconseguir despertar-la ens va explicar la seva història i ens va dir que li podíem dir al Rei Artur que la rosa era allà i que la podia venir a veure quan volgués:


En sortint, ens esperava aquesta posta de Sol preciosa:


1 comentari:

  1. Molt ben treballat tot el muntatge, però em quedo amb aquesta posta de sol tan meravellosa, quina preciositat!

    ResponElimina