21/11/10

Kennady's Birthday Party

El dissabte passat ens van convidar a una festa d'aniversari. La Kennady, que havia anat a gimnàstica amb la Dina quan anava amb les petites, i que és la filla de la meva professora d'anglès, havia fet 4 anys al setembre (em sembla que era), però la seva germana (que va al col.le del Vito) s'havia trencat el braç molt malament i havien estat molt liats, i el celebraven ara.


Van fer la festa en un gimnàs de Kaysville, amb d'altres nenes i nens de la Preschool, família i amics. Hi havia una monitora que se'ls va endur cap a dins, els va fer un escalfament tot jugant i els va ensenyar un circuit que havien muntat per tot el gimnàs:


Primer ho va fer tot la Kennady i els altres s'ho miraven:


I llavors van anar fent tots, passant per tots els matalassos, escales, passarel.les, minitramps, ...


La Lia potser era la més petita, però es va integrar la mar de bé!


Llavors van jugar una mica amb el paracaigudes i...


...cap a menjar! Cupcakes, sucs i gelats va ser el menú de la festa.


Ja al final, va obrir els regals, i cadascú cap a casa seva, a descansar de tanta gimnàstica!


2 comentaris:

  1. Aquí tot és una festa, i el més bo és que la gent s'ho "curra" força, oi?

    ResponElimina
  2. En aquest cas, la Mornie, la mare de la Kennady, em va dir que ho volia "fàcil". Aquí al gimnàs, pagaves i la monitora ja s'encarregava de distreure la canalla. Llavors, els Pares només s'havien d'encarregar de l'estona del menjar. Però sí, en general s'ho curren molt. A les botigues ja hi ha un apartat de "parties" on hi trobes de tot per la festa: estovalles i tovallons decorats, vasos, plats i coberts a conjunt, globus, serpentines, pinyates, bosses amb coses per a posar a les pinyates, targetes d'invitació, bossetes petites per a posar els "treats"...

    ResponElimina