14/11/09

Per què no es canvien????

Des que vam arribar, ens va xocar trobar-nos gent que anava vestida o de feina o amb la roba del seu hobby per tot arreu... Ens trobàvem militars al súper, tots vestits de camuflatge, o infermeres, amb el seu uniforme, fins i tot metges amb la roba del quiròfan... També hem vist noies vestides de futbolistes (aquí les noies juguen molt al "soccer") amb les bótes de tacos i tot!!! o ballarines al McDonald's, amb les sabatilles de ballet...

A l'estiu vam trobar curiós que la gent sortís de la piscina (de l'edifici de la piscina) amb el banyador encara moll, embolicats amb la tovallola i amb les xancletes, tot deixant passeres d'aigua pel pàrking... però ara ja flipem quan, estant al voltant dels 0ºC, la gent segueix fent igual!!!!! El Vito, algun dia, anant a la piscina a les 6h del matí, ha vist gent amb màniga curta i pantalons curts esperant el bus, amb un fred que fa que no s'aguanta!

Potser algun dia entendrem per què ho fan...

3 comentaris:

  1. AMERICANIIIIITIIIIIISSSSS!!!!!!!1 Que no us passi!!! Segur que és molt difícil de curar.

    ResponElimina
  2. No, no... deu ser "Utahitis"!!! Als altres estats em sembla que no és pas així... Almenys a Colorado i a Califòrnia, segur que no.

    ResponElimina
  3. Estic repassant el blog i veig que aquí no hi he posat cullerada. A veure, el que deu passar és que no es preocupen gaire de la imatge i sí de la comoditat, encara que aquesta teoria es desmunta amb això que dieu del fred i la piscina!

    ResponElimina