12/11/09

La Lia ja no porta el guix


El dilluns vam anar al metge per a fer la revisió dels 15 mesos (1 any i 3 mesos!!!) i també per a treure el guix.

Una infermera ens va portar a la "Cast Room" (sala de guixos) i li va començar a tallar amb un disc que anava rodant i que feia molt soroll. Va plorar molt perquè estava espantada... Després li vaig netejar el braç i la mà ben nets (que ja convenia!!! :)) i li vaig posar cremeta, que ho tenia tot ressec. Vam anar a fer unes altres radiografies i a veure el metge altre cop.

El metge va dir que se li havia format l'òs molt bé i que d'aquí un temps el nou teixit ja estaria igual que l'altre. Va dir que movia el braç molt bé, que hi havia gent que no el movia tant, just acabat de treure el guix.

Ara ja fa 3 dies que no el porta i encara fa les coses amb la mà esquerra. L'animem a que ho faci amb la dreta però s'enfada molt!!! Com que ara ja s'havia acostumat a fer-ho tot amb l'esquerra... Suposo que és qüestió de temps i de que se n'adoni de que l'altra mà ja està "lliure" i ja la pot fer servir... A veure...

3 comentaris:

  1. Que guapa i que gran que està!! No crec que tingui problema en tornar a fer servir la mà dreta, també penso que com que ja li anava bé l'altra mà ara potser li costarà una mica...L'Ona com que es xuma el dit de la mà dreta, també fa servir bastant la mà esquerra per fer les coses... Mira, si segueix així podria ser que fes servir les dues indistintament. També estaria bé, oi?? Molts petons a tots

    ResponElimina
  2. Com si res no hagués passat!! Ara que sigui ella la que decideixi amb quina mà es mou millor.

    Em sembla recordar que un dia la iaia Anna de Moià va dir que ella podia utilitzar igual de bé les dues mans, tal com diu l'Olga això estaria prou bé, el que és empipador és dependre d'una sola mà. Una abraçada per a tots!!

    ResponElimina
  3. Doncs...... ui és que no sé que dir..... :S
    Com que ara ja no lliguen les mans a les cadires és igual sino fa servir la dreta, no???

    ResponElimina