4/11/09

Anem a fer una caminadeta



Aprofitant el bon temps que ens ha fet aquesta setmana (ara ens està fent més caloreta que a Manresa), el dissabte al matí vam anar a fer una caminadeta per un sender de les muntanyes de la vora. Se'ns hi van afegir els valencians i vam ser una bona colleta. Vam veure els colors de la tardor barrejats amb clapes de neu que encara quedaven d'aquestes últimes nevadetes que ens havia fet.

Fa dues setmanes vam fer una altra caminada fins a unes cascades precioses que ens va agradar molt. Per fi hem tingut ocasió de voltar una mica per la natura del voltant i fer exercici, encara que al ritme de la Dina! :)

4 comentaris:

  1. Que bé!! Aquí també vam celebrar la castanyada amb samarreta de tires... Ara sembla que torna a venir la fresca! A veure si al final no nevarà i no podreu esquiar! (je, je)

    ResponElimina
  2. Quin color més bonic tenen els boscos ara a la tardor, aquest arbres que es veuen semblen roures, ho són de veritat?

    El bosc es veu molt embrossat, no hi ha un camí ben definit.

    ResponElimina
  3. Sí que són roures (oaks)i si que hi ha camí... el que passa és que vam sortir per tocar les clapetes de neu que hi havia a la vora...

    Fa unes setmanes els colors eren més bonics, més vius. Ara ja està tot molt sec i les fulles no llueixen gaire aquells tons àmbar que tenien...

    ResponElimina
  4. Que macuuuu que està tot!!!
    I la Lia que observadora que està!!!!!
    :)

    ResponElimina