4/11/09

Halloween!!!!!!!!!!!!!




La mítica nit de Halloween ja és aquí! Hem quedat tots els "spanish" per a anar-ho a celebrar. Bé, vam quedar amb una família americana, que ens volien ensenyar com anava això, però com que la Mare és de Puerto Rico, parlen tots castellà...

Tots ben disfressats i amb la bossa pels "treats" a punt, vam sortir de casa seva per anar a trucar a totes les cases del veïnat. A la que obrien la porta, a part de "Happy Halloween" tots els nens deien "trick or treat?" per a que els donessin gormanderies de tota mena. A mida que passava l'estona es va anar fent fosc i s'anaven il.luminant les decoracions que posaven els veïns: carbasses de totes formes, calaveres de tots colors, esquelets, fantasmes i tombes, aranyes, ratpanats i vampirs, ... Es podia veure de tot! Els nens s'ho van passar pipa. El "tret" que ens va agradar més va ser uns tubs d'aquells que quan els doblegues per a fer-ne un braçalet, es tornen fluorescents i es veuen a la foscor.

5 comentaris:

  1. Ja ha de ser maco, eh? L'animadora amb pom-pom és la Lia, oi? Molt bona!! Veig que la Dina aprofita la de bruixa... Teniem el dubte de si tenies més disfresses...Amb tanta festa, no sabiem si es podia repetir o no...

    ResponElimina
  2. Sembla que estiguem mirant una pel.lícula!!
    Que boniques queden les cases guarnides i quin efecte que fan a la nit!

    ResponElimina
  3. La Lia va disfrassada s'animadora diavòlica???

    ResponElimina
  4. El dia que aneu a veure els Utah Jazz contra els Lakers, ja podeu portar l'animadora vestida perquè animi fort al GASOL!!!

    ResponElimina
  5. Sí, la Lia anava de Cheerleader! Però el dia dels Utah Jazz nosaltres ens quedarem a casa, i hi anirà el Vito sol (les entrades són molt cares i la Dina i la Lia no s'estaran pas assegudes mirant com els altres corren amunt i avall, al darrera d'una pilota! segur que les hauria d'anar a arreplegar a baix a la pista!!!).

    I tant si vam repetir les disfresses... això és com els casaments: quan vas a diferents casaments, també pots repetir el vestit (no saben pas si l'estrenes o no...) :)

    ResponElimina