26/6/11

National Trails Day

El 4 de juny, després del triatló del Vito, vam anar a estrenar el nou tros del carril bici que passa per sota a casa, i que havien acabat de fer. És el "Denver & Rio Grande Western Rail Trail", per on passava l'antiga via del tren.

Aquest carril bici va de Clinton (més al nord d'allà on vivim) cap al sud. De Clinton va cap a Clearfield, però el tros de Layton no estava fet. Ara l'havien acabat i així és tot seguit fins a Woods Cross (passant per Kaysville i Farmington).

És el carril bici que agafa el Vito per anar a l'escola i ara ja el deixa just al davant! No ha d'agafar la carretera ni un moment, només atravessar-la 3 o 4 cops i prou.

Aquest dia celebraven el "National Trails Day" i feien tot d'activitats en diferents llocs del "trail".

Havien fet com un mapa del tresor del trail i aquí hi havia un parada amb pirates. Et feien girar la ruleta i et tocaven uns premis.


Ens va tocar un mocador per mascotes (quin èxit va tenir!), un bol de plàstic plegable (per si tens un gos), i unes barretes. La Dina estava contenta, encara que no ho sembli, però cansada...


2 comentaris:

  1. Ui, ui, ui! Ara ja només us falta el gos, aneu amb compte!

    ResponElimina
  2. Ui! la Dina ja fa temps i temps que ho demana... Si poguéssim cuidar-lo bé ja ens agradaria prou, però de moment rai no ho veiem pas clar...

    ResponElimina