26/6/11

Field Trip al Zoo

Fa més de 4 mesos... l'última setmana d'escola, la Dina va anar d'excursió al Hoogle Zoo de Salt Lake City amb l'escola.
Com que el Vito ja havia acabat l'escola, vam apuntar-nos de voluntaris per ajudar, perquè aquí, les excursions van molt diferent... Els mestres no s'encarreguen de cap nen, només coordinen als Pares que vénen a ajudar per a que es facin càrrec d'un grup de nens.
A mi i el vito ens van "assignar" a l'Abby i a l'Ashton. La Lia també s'hi va apuntar, i anava ben cofoia amb el bloc que li va donar la mestra (la Mrs. Cawley) com si fos una altra alumna més!

Primer ens en vam anar a veure un espectacle que feien d'ocells. Hi havia àligues, lloros, mussols, ... En el bloc que els havia donat la mestra, hi havien d'apuntar els noms dels animals que anaven veient (1 amb cada lletra).

Aquí hi havia la "golden eagle" o la "bald eagle" (ja no me'n recordo...) i una mena de lloro.

Això era una estàtua d'un goril.la, i 2 monetes enfilades ... ;)


Aquí el goril.la sencer...

Això era un rinoceró fet també amb metall (la resta d'animals eren de veritat, eh?)

Va estar molt bé, però vam trobar una mica trista aquesta manera de fer es excursions, perquè al final, els nens no estan junts. Només van amb els que els ha tocat en el seu mini grup. Suposo que pels mestres és genial, però penso que la canalla s'ho passaria millor si podessin anar tots plegats...

2 comentaris:

  1. Jo el que no acabo d'entendre és que si els pares no poden acompanyar, com s'ho fan?

    ResponElimina
  2. Sempre n'hi ha que poden acompanyar. Moltes mares no treballen. I molts pare s'agafen el dia lliure. Aquí he observat que no tothom fa totes les vacances seguides a l'estiu. Més aviat es van agafant els dies sols, ajuntant-los amb alguna festa nacional (que solen passar-les totes a dilluns), o senzilament quan ho necessiten o els ve de gust...

    ResponElimina