4/1/10

Visita a l'Antelope Island



El primer dia de l'any ens vam decidir a anar a visitar l'Antelope Island, una illa que tenim molt a la vora, al llac salat. És una visita que tothom ja havia fet a les primeres setmanes d'estar aquí i que nosaltres encara teníem pendent (com que no se'ns acaba mai la feina...)... :)
Anàvem amb moltes ganes de veure bisons (tothom ens ensenyava les seves fotos a 2 m dels bisons) però hi havia els corrals tancats i els devien tenir a dintre...

Llavors vam anar cap el "Cafe-Bistro" per menjar-nos una hamburguesa de búfal, però resulta que a l'hivern ho tenen tancat... :(

A part d'aquests petits contratemps, vam gaudir molt de l'excursió, les vistes, i vam aprendre coses sobre el "Salt Lake" (el llac salat) en el "Visitor Center".

3 comentaris:

  1. Ostres no ho sabia!!!!
    Que wapus!!!! ( els bisons evidentment) XD

    ResponElimina
  2. Oi que diu que sures com un suro? El que no entenc és això de "it buoys at least 25% ..."

    Fa molta gràcia això dels bisons! Et fa pensar en les pel.lis de l'Oest, però sembla que no lliguin amb la neu, sempre ens els solien ensenyar en llocs polsosos!

    ResponElimina
  3. Això del 25% diu que, en alguns llocs, l'aigua és tan densa, que flota el 25% del cos humà i que perment als "banyistes" surar com un suro.

    ResponElimina