15/1/10

Quins trens!

L'altre dia, tornant cap a casa, vam haver de parar al pas a nivell perquè passava un tren de càrrega. Ens vam entretenir a comptar el vagons i mireu quants n'hi havia:

Al davant de tot, 3 màquines de tren, després venien 160 vagons, amb una altra màquina al mig, i d'aquests 160 vagons, n'hi havia 9 que eren "normals" (1 sol pis) i tots els altres tenien 2 pisos (eren com 2 contenidors marítims un a sobre l'altre)!

Aquí tot és "a lo grande"!

4 comentaris:

  1. Carai!! Quina passada!! Que vau estar parats 1 hora??? I no us vau descomptar?? Que "màquines" que sou!! je, je Em pensava que hi posarieu alguna foto, però suposo que va quedar moguda, je, je ,je

    ResponElimina
  2. No, no duia la càmera... Queda pendent, a veure si coincidim amb un altre!

    I no et pensis, no va tardar gaire (o almenys vam estar entretinguts... :)) Va carregat, però no va tan lent!

    ResponElimina
  3. Quina diferència amb el tren de la potassa que passava vora casa! No sé si ho recordes Íngrid, però ens havíem d'esperar en el pas a nivell per a que passés i comptàvem els vagons per entretenir-nos. No ho recordo, però no crec que passessin de 30!

    ResponElimina
  4. Si, doncs si a mi ja se'm fan llargs els que veig per aquí quan m'he d'esperar ( i ai`xo que no passa gairebémai!!! XD) imagina't amb aquests

    ResponElimina