24/1/10

La Dina comença les classes de gimnàstica

Aquest dimecres passat la Dina va començar les classes de gimnàstica en un gimnàs de vora l'escola del Vito. Com que ara va tant poques hores a l'escola i, a més a més no fan pati, hem de buscar alternatives per a cremar l'energia que li sobra (que no és poca). Això de la gimnàstica ja li agradava quan anàvem al Gimbe i veia les nenes d'allà que en feien i sempre li havíem dit que un dia ja li apuntaríem. Hi va molt contenta i li agrada molt, perquè això de moure's, saltar, fer tombarelles i enfilar-se per tot arreu és el que li va!
En plegant tenia tant gana, que vam haver de fer parada i fonda al "Krispy Kreme" (http://www.krispykreme.com/glazed.html) que és una fàbrica de donuts on també els pots comprar i menjar-te'ls. En sortir del gimnàs, vam sentir una oloreta... (igual que quan surts de la Piscina i sents la de Cal Cucurella) i vam quedar que passaríem pel davant, a veure si hi havia el llum vermell. Tenen un llum de neó que, quan fan els donuts, està encés i és de color vermell.
Això vol dir que, si compres qualsevol cosa, et donen un donut gratis (un per cada un). Evidentment, amb aquella oloreta, el llum havia d'estar encès per força! :). Vam anar a comprar-hi dos sucs de poma i ens van donar un donut per mi, un per la Dina i un per la Lia (el Vito es va quedar sense per no ser-hi :)). S'ha de dir que són boníssims i estan "de muerte". Són tan flonjos i tan gustosos, i així calentons... Després d'estudiar tot el procés de fabricació (hi ha un gran finestral i es veu com es fa tot), vam acabar d'arribar a casa, per a fer delir el Vito :)

2 comentaris:

  1. Com ja t'he dit per l'Skype: Dina estàs feta tota una gimnasta!!

    Acabo de passejar-me per la web de KrispyKreme i m'ha caigut la bava! Apa que no hi ha varietats per triar, remenar i anar afegint quilos i centímetres al "body"! Però quina temptació més dolça, és impossible no caure-hi i això que no he sentit l'olor!

    ResponElimina
  2. Jeje!!!!!! Que wapa!!!! i quina pinta els donuts!!!!! XD

    ResponElimina