26/1/10

La Dina ja es va deixant anar



Aquest diumenge vam pujar a esquiar una mica. Ens va fer un bon dia i la Dina es va començar a animar i ja va fer alguna baixadeta tota sola.






4 comentaris:

  1. Molt bé Dina! Que bé que vagi fer solet! Com que aquí neva tant i la teniu tan a prop acabaràs sent una bona esquiadora! I la Lia què hi diu?

    ResponElimina
  2. La Lia la veritat és que no diu res de res! És posar-la a la motxilla i "desaprèixer"... Deu tenir tanta feina a mirar-ho tot, tant blanc que ho deu veure, que no atina a dir res... Bé, la veritat és que només "piula" quan faig moltes "esses" baixant. Deu pensar que ens estimbarem i gemega una miqueta, però si baixo més recte ja no! Estem contents perquè així podem "esquiar" tots 4!
    L'any que ve ja li posarem uns esquís a la Lia, que comenci a fer baixadetes suaus...

    ResponElimina
  3. Jeje!!!!! Que guai!!!! Nosaltres vam fer una petició al cole xò no erem preus i ens van dir que no, xò al final l'associassió esportiva ens hi portarà el dimarts 23 que és festa!!!! XD

    ResponElimina
  4. El 23 és festa??? Què celebreu, el 23-F? :) Que també feu festa dilluns, per la Llum? O potser no us toca, a vosaltres, oi? Que us ho passeu molt bé esquiant!!!

    ResponElimina