16/8/12

Caminada per Snowbasin

Després de fer "l'entrega oficial de regals del dia del Pare", vam agafar el cotxe i vam anar cap a Snowbasin, que són unes pistes d'esquí que hi ha a la vora, passat Ogden. Vam deixar el Vito a baix a la presa del Pineview, just on comença el camí del "Wheeler Creek" que fan amb la bici a l'XTerra, i ell va fer la pujada amb bici per camí i, quan va arribar a dalt a Snowbasin, la resta del circuit de l'XTerra cap al "Sardine Peak".

Nosaltres vam acabar de pujar fins a Snowbasin amb el cotxe i, un cop allà, vam agafar les gorres i els caçapapallones (faltaria més!)...



... i vam començar a caminar...



Tot i que era un caminet molt bonic, la caminada no va tenir gaire èxit.




Feia molta calor i la Lia aviat va estar cansada, o sigui que vam decidir tornar.




Llavors l'atracció principal va ser caçar papallones i guardar-les a la "gàbia" aquella.




Les tenien aquí dins una estona, i llavors ja les deixaven anar.




Quan va ser l'hora de dinar, la Lia es va enfadar perquè no li venia de gust el remenat d'espàrrecs que havíem preparat... Els Avis, que l'han provat, poden donar fe de que és boníssim!!! Però ella, per més que li diguéssim de tot, no hi havia manera. Va estar una bona estona fent morros, però al final va acabar menjant-s'ho tot!




I aquí es pot veure que no li va pas amargar el dia, no! Va començar a fer la mona aixecant-se les faldilles, que tenen pantalons a sota, i m'anava demanant que li fes fotos, i llavors venia corrent a mirar com havien quedat.


... en aquesta es veu molt gran...



... aquest cop la caminada no va sortir bé, però vam passar una molt bona estona aquí dalt. Snowbasin és molt bonic i, només el fet d'estar en contacte amb la natura, ja sembla que t'omple d'energia.





3 comentaris:

  1. I tant que n'és de bo aquest remenat d'espàrrecs i com es couen de bé! A mi em sembla que per aquí a casa nostra no n'hi ha pas de bosses com aquestes que compreu vosaltres d'espàrrecs congelats que semblen "silvestres" i són tendrissíms!

    Aquesta Lia està en l'època de la contradicció perquè després també ho fa, però ha de mostrar la seva disconformitat. Tot passarà!

    ResponElimina
  2. Ei, que els espàrrecs que comprem són fescos, eh? res de congelats! :)

    ResponElimina
  3. Perdó, perdó! És veritat que eren frescos!

    ResponElimina