28/12/10

Estem amb convidats a casa...

El dia 19 de desembre al vespre, amb una mica de retard i molta pluja, arribaven el tiet Ricard, la tieta Anna i la cosineta Ona.

Tot el paisatge blanc que havíem preparat :) se'n va anar en orris... Ens havíem fet un tip d'avisar-los que aquí era tot tan sec, que ho trobarien tot nevat segur, que les temperatures eren baixes, però com que no era humit, que no notaves el fred, que feia un sol ben brillant... i res de res. Va estar uns quants dies plovent, tot tapat, humit... semblava que no érem a Utah!

Aquí és a l'endemà al matí, a l'hora d'esmorzar. El Vito va fer uns pancakes i ens els vam menjar amb una mica de mantega i maple syrup.

La major part del temps ens la passem a la saleta de les joguines. I és que jugar sembla que els alimenti més que menjar!


L'Ona, descobrint i explorant noves joguines... quina feinada!


3 comentaris:

  1. Quin goig aquest retrobament i tantes criatures per casa! Que hi hagi o no neu no té importància, el que compta és passar aquests dies junts que segurament se us faran curts, aprofiteu-los "a tope"!!

    ResponElimina
  2. Bon Any a Toooots!!!

    ResponElimina
  3. Bon any Roger i familia!!! He mirat el blog una mica tard... Ara ja tenim els covidats a Moià altra vegada i nosaltres ja hem començat la rutina.

    ResponElimina