13/12/10

Els 5 anys i mig de la Dina

El dimecres passat la Dina va fer 5 anys i mig. Com que al Juny, quan seria el seu aniversari, ja no anirà a l'escola (aquí s'acaba al maig), la mestra va dir que celebréssim el seu "Half Birthday".

Al matí va anar cap a l'escola ben carregada amb "treats" pels seus companys (unes caixetes petitones de panses per cada nen, i uns crackers amb formatge a dins). Com que fan la "festa" a l'última hora de classe, quan vaig acabar les meves classes d'anglès, la Lia i jo vam anar cap a l'escola per a poder estar també allà (aquí els Pares poden anar sempre que volen a la classe dels seus fills per ajudar o senzillament per a veure què fan...).

Quan vam arribar, ens van dir que no eren a la classe, perquè el cor de l'escola feia un concert i vam anar cap al gimnàs-menjador-teatre a escoltar-los. Van fer un repertori ben maco de cançons de Nadal. Quin regalet per la Dina! :)


Llavors vam anar cap a la classe i la Dina va repartir l'snack que havia portat pels seus companys.


Un cop van haver estat tots servits, la mestra va demanar als seus companys que aixequessin la mà si volien dir alguna cosa de la Dina que s'haguessin fixat que era bona. I la Dina va anar dient els noms dels nens que volia que parlessin.


N'hi va haver molts que van dir coses maques i d'altres que van aixecar la mà per dir que els agradava molt l'snack que els havia portat! :)

L'Allie, per exemple, va dir: "she's very nice and she's kind to people" (és molt maca i amable amb la gent)


I, com que li feia tanta il.lusió, i m'havia demanat si podria bufar espelmes, vaig fer un altre pastís i, havent sopat, va bufar les espelmes dels 5 anys i mig!


3 comentaris:

  1. Aquesta gent té recursos per a tot! Mira que celebrar els anys i mig! Nosaltres els posàvem tots al mateix sac del 3r trimestre si els feien entre final de curs i començament de l'altre. Està clar que ja eren de CI i no fèiem celebracions individuals sinó trimestrals!

    Bé Dina, doncs per molts 5 anys i mig!!!

    ResponElimina
  2. Jaja!!!! Quina gràcia!!! Nosaltres ja no portem pastissos al cole pel nostre aniversari... XD Mai no hauria pensat que es poguessin celebrar els 5 anys i mig... i nosaltres si et quedava l'aniversari a les vacances no el podies celebrar... ¬¬'

    ResponElimina