16/12/09

La neu ens té ben enfeinats...

Ja fa uns dies que ens va nevant, i la Dina i la Lia aprofiten per "explorar" la neu. La Dina ja la coneixia, però li fa molta gràcia xafar-la i remenar-la. La Lia tot just l'està descobrint...

Com que tant de dia com de nit tenim temperatures per sota 0ºC, ens hem d'espavilar a treure la neu de davant de casa, per a que no se'ns faci una pista de patinatge...

Aquí teniu un video amb una mica de tot: la Lia trepitjant neu, la Dina palejant-la, i el Vito tirant sal... jo era la que donava ordres... :)

5 comentaris:

  1. Uff, quina feinada!
    A Moià ja ha arribat també el fred, avui ens hem llevat a 5ºC sota zero. La neu de moment encara no, tot i que cap a Lleida i Tarragona sí que hi va nevar.

    Potser no caldrà que aneu a les pistes d'esquí, que ja us podeu calçar els esquís per sortir de casa!!!

    Abrigueu-vos fort!

    ResponElimina
  2. Quina enveja!!!!! Jo també vull neu, l'altre dia va caure una mica d'aigua neu, però res de res..... :S
    Spas que ha manresa ne motiu de no sé quina causa solidària han posat una pista de patinatge de gel artificial???? Em sembla que la treuran el 7 de gener.

    ResponElimina
  3. Que americans que us esteu tornant!

    ResponElimina
  4. La causa solidària de la pista de gel és per recollir diners per a nens malalts de càncer. Els promotors són els pares d'un nen que va morir quan ja havien recollit els diners per dur-lo als EEUU a fer un tractament. Ho sé perquè era un cosí d'un meu ex-alumne del Pont.

    ResponElimina