25/12/09

Disneyland California


El divendres passat vam marxar cap a Anaheim (al sud de Los Angeles) per anar a visitar els dos parcs de Disney (Disneyland i California Adventure). Els 1200 km que ens separen els vam repartir en dues jornades, vam fer nit a St George (al sud de Utah, ciutat que acollirà una prova del calendari Ironman del 2010) i el dissabte vam arribar a California.


Vam estar 4 dies als parcs, des del matí fins que se'ns feia fosc. Tot i que hi havia molta gent i les cues per a pujar a les atraccions eren llargues, ha valgut molt la pena l'experiència.
Ahir vam començar el viatge de tornada, també l'hem repartit en dues jornades, fent nit a Las Vegas. El dia que tornem a Manresa i haguem de conduir un cotxe manual i pujar a Montserrat no sabrem com fer-ho. Hem fet 2400 km en total i quasi tots amb el pilot automàtic i tot recte!
Avui hem arribat just a temps per a celebrar la nit de Nadal amb els amics que també s'han quedat aquí.

5 comentaris:

  1. Això del pilot automàtic què vol dir, que no has de tocar el volant per res????

    ResponElimina
  2. Quin munt de quilòmetres!! Encara que sigui amb pilot automàtic són moltes hores d'estar asseguts!

    Ospa, quina Blancaneus més autèntica, havia d'emocionar oi?

    ResponElimina
  3. Que guapo!!
    Quan l'Ona vegi que us heu fet una foto amb el seu ídol... Segur que voldrà anar-hi... L'altre dia la Duna deia que si ens tocava la loteria ella ja sabia que volia: Anar a Utah a veure la Dina!!!...De moment no ha estat així... Molts petons nets...

    ResponElimina
  4. No Montserrat, el pilot automàtic només controla la velocitat. Tu li fixes la velocitat a la que vols anar i ell la manté, o sigui que només t'estalvies de fer anar els peus. Però amb les carreteres tan rectes i llargues que tenen, ja estaria be, ja, que fes anar el volant i tot!!! :)

    ResponElimina
  5. Olga, si vénen els Pares i ens vols enviar la Duna i l'Ona, ja saps que són benvingudes!!! :)

    ResponElimina