2/6/10

La Dina fa l'última classe de ballet

Ahir dimarts la Dina va fer l'última classe de ballet. Com que ho havien fet "tan bé", els van donar una copa a cada nena.



Avui farà una actuació ("Community performance") en una llar d'avis i el dissabte farà l'"Spring Recital" en un Institut del costat de l'Aquatic Center.

No crec que aquestes actuacions puguin ser gaire lluïdes, perquè la seva professora va entrar com a animadora dels "49ers" de San Francisco i ha faltat molts dies a classe. Els han anat posant substitutes i em sembla que cada dia feien un ball diferent... Però és igual! Elles ben contentes i cofoies amb la seva copa! :)

3 comentaris:

  1. Aquests "americans" van sobrats de tot, Déu méu quina copassa! Ja la podies aguantar Dina? Si la copa va creixent d'acord amb l'edat dels participants, prepara't els braços pel curs vinent!! ENHORABONA BALLARINA!Que vagín molt bé les actuacions dels propers dies, segur que els avis de la llar estaran molt contents de veure unes ballarines tan maques com tu!!

    ResponElimina
  2. Xò quants anys té la profe, si fa d'animadora???

    ResponElimina
  3. No ho sé, Montserrat... sóc molt dolenta per les edats, però deu tenir uns 20-25 anys, potser... Les meves ex-companyes de feina de Metalbages van trobar unes fotos de les cheerleaders per internet, però ella no hi era. Pots buscar-ho... si poses "49rs cheerleaders" al Google, te'n sortiran unes quantes!

    ResponElimina