2/6/10

Començo a entrenar per la Marató!

Aquest dilluns vaig fer el primer entrenament per a preparar la "Top of Utah Marathon" que es farà el 18 de setembre a la ciutat de Logan.

Diuen que és una marató molt maca, perquè es comença en un canyó i es fan 14 milles per allà. També diuen que és ràpida perquè és tota tendint a baixada. I, això no ho diuen, però també serà matinera perquè, tot i que comença a les 7 del matí, el bus que porta als corredors al punt de sortida -no hi deixen pujar amb cotxe- surt a les 4:45 h !!!


Total, que vam anar al Parc a córrer el Vito i jo, la Dina amb la bici i la Lia a l'Stroller. Va fer un dia esplèndid i vam aprofitar per dinar de picnic a les taules cobertes. Després ens ho vam passar molt bé buscant peixets a la bassa i mirant el aneguets acabats de néixer. També vam poder veure 3 pelícans que volaven i nedaven per l'aigua!!!

2 comentaris:

  1. Just ahir al Quequicom anava sobre la marató, els efectes de l'entrenament.... molt interessant!

    http://blogs.tv3.cat/quequicom.php?itemid=32131

    ResponElimina
  2. Disfruta dels entrenaments, però no t'hi encaparris, més que res que et serveixin per conéixer el territori i disfutar de l'aire lliure amb la família tot fent esport saludable.

    ResponElimina