5/6/10

Anem al Liberty Park

Ahir vam anar al Liberty Park de Salt Lake City amb la June i la Mutsuko. És un parc molt gran de Salt Lake City, que té una bassa, una zona molt gran amb parcs infantils i gronxadors, i també un aviari (Tracy Aviary).

Ara a la Dina se li ha despertat un desig per tenir animals molt gran. Vol tenir un gos, tenir papallones i ocells a les mans, adopta formigues i porquets de Sant Antoni, ... I com que ens havien explicat que aquí en aquest aviari podies donar menjar als ocells i se't posaven a les mans, doncs vam decidir anar-lo a visitar.




Quan ja havíem vist gairebé tots els ocells, vam anar a la gàbia dels "Sun Conure" i la Dina va entrar amb la cuidadora. Amb un tros de poma a cada mà, va estirar els braços i van començar a venir els ocells a menjar. La cara de felicitat de la Dina ja pagava els $3 extra que valia l"Amazon Adventure".


2 comentaris:

  1. Alça, quina colla de "lloritos" tan bonics tens a les mans, com que et van veure tan ben disposada i tan maca tots es van voler acostar!!

    I també vàreu estar de sort amb el paó que us va rebre amb aquest vano tan esplèndid!

    ResponElimina
  2. Ostres que guaiiii!!!!! Ha de ser superxulo!!!!
    Quan vam anar a Navarra, vam fer un intercanvi amb l'escola de música, Entre les murralles de Pamplona també ho tenien ple de vestioles i hi havia un pavu que es volia lligar a una pava xò em sembles uqe el final no se'n va sortir!!!

    ResponElimina