11/8/09

Hem anat a veure l'escola del Vito


El divendres vam anar amb el Vito a l'escola. Té la classe "potes enlaire" i l'ha de posar en ordre i "decorar-la" a la seva manera.

El Vito serà tutor d’un grup de 5è però donarà mates, llengua espanyola, naturals i socials també a un altre grup. A més a més, educació física i plàstica al seu grup (d’uns 27 alumnes). Sempre tindrà classe amb el seu grup les 3 primeres hores, llavors van a dinar i després tindrà classe amb l’altre grup. La pissarra és un welleda, i té una TV de plasma a sobre la pissarra (al costat de la bandera americana), que és molt gran (potser de 48")... Està connectada a l’ordinador i pots passar presentacions i altres coses.

5 comentaris:

  1. Joder!!!!!!!!!! si que es bo el Vito... Sort!!!! Cuida'l!!!!

    ResponElimina
  2. A veure com la decores!! L'ambaixada et podria passar alguns posters d'Espanya, si et deixen triar escombra cap a casa que a Catalunya hi ha indrets ben bonics!

    ResponElimina
  3. Doncs felicitats Vito!!!

    ResponElimina
  4. Vito: posa la senyera al costat de la seva bandera, que vegin que el mestre també és patriota com ells!

    ResponElimina
  5. Quina classe més xula, nosaltres al cole, ja podem anar demanant whiteboards que no ens fan cas, les teles que tenim els hi hem d'anar donant cops de tant en tant per que la pantalla es queda negra (exepte una tele que és nova d'aquest any)i hi ha molt poques classes que tenen ordinador i un canó per projectar pelis.

    ResponElimina