5/8/09

Altres novetats



Segurament el dilluns que ve ja tindrem internet (pagant, és clar!!!).

Ja tenim també el cotxe matriculat. És un Nissan Quest del 1997 i ja tenim la matrícula posada (aquí les matrícules es fan noves cada cop que es ven un cotxe).

Al matí hem anat a mirar escoles per la Dina i n'hi ha hagut una que ens ha agradat força. A veure si comencem amb una rutina i uns horaris fixes, que anirà molt bé.

La Lia té unes ganes de caminar!!! S'aixeca ella sola i s'aguanta dreta una estona, llavors fa una passa o dues ja caient, i riu...!!! S'ho passa pipa amb la novetat "bipodal"...

Apa, anem a sopar!

3 comentaris:

  1. Vinga Lia, ànims!!
    L'atre dia vam probar la web cam i va molt bé, el pare diu que hem de probar de connectar la càmera de vídeo i fer-la servir de web cam, així podriem veure en directe al Roc i a la Lia com caminen!!!
    :P

    ResponElimina
  2. Hola família!!! hem estat de vacances a Lloret i no hem vist res fins avui.
    Ens alegrem molt que hagi anat tot bé i segur que a la xàfec Dina li agradarà molt "l'Espill de Utah".
    Molts petons!!
    Per cert, tenim un perfil a Skype (maria i enric).

    ResponElimina
  3. Quin greu que ens perdem els primers o segons passos de la Lia! De fet l'important és que faci tots aquests avenços i, tal com diu la Montserrat, si ho graveu ja ho veurem més endavant perquè encara que comprem una web cam serà molt difícil fer-la caminar com si estés fent una desfilada! Bé per la Dina, aquest curs que comença serà gairebé una continuïtat del que tot just ha acabat! A veure si molts pares que no saben com compaginar treball i vacances us copien "l'aventura"!

    ResponElimina