26/8/09

Comença la integració de la Lia!!!



Avui la Lia ha fet el primer pas per a integrar-se: s'ha quedat tota sola al "Day Care" de l'Aquatic Center. L'he deixada 35' mentre jo he anat a nedar 1000 yardes (és el primer dia que faig alguna cosa sola!!!). Allà està molt bé perquè el Day Care està just al davant de la porta del vestidors, o sigui que deixes el nen i al cap de 2 minuts ja estàs a punt per anar a fer alguna cosa d'esport. Quan he tornat, just plorava perquè s'havia fet un cop al cap amb un tamburet (no para quieta, com la seva germana... :)), però m'han dit que havia estat molt bé: molt alegre, molt comunicativa i molt sociable.

La Dina, aquesta setmana ha començat un nou horari, al col.le. Ara entra a les 9h (per a anar-hi a les 7h30' l'havia de llevar massa d'hora i no ens feia cap falta, anar tant d'hora) i la vaig a buscar a les 14h, després del "Quiet time" (de 12 a 14h dormen o descansen, depèn de si tenen son o no). De moment, els 2 dies que hi ha anat, ha dormit. A veure quan es vagi adaptant a l'horari què farà...

2 comentaris:

  1. A veure si, mica en mica, tots aneu trobant el vostre lloc. La Lia es veu ben feliç, sembla que balli sevillanes!! I la Dina se'n cuida com a germana gran que és!

    ResponElimina
  2. Ostres Lia, quina tècnica de defensa personal!!! Fas por i tot!! ;)

    ResponElimina