28/4/10

Tenim el Purriño i família a casa

Dimecres passat va arribar un amic triatleta, amb la seva dona Noelia i el seu fill, a casa. Van venir de Nova Orleans, on havien estat uns dies perquè havia de córrer una cursa, i feien parada i fonda aquí, abans de marxar cap a Saint George, on correrà un Ironman el dissabte dia 1 de Maig.

Tot i quedar-se un dia més del que pensaven, perquè diuen que "els convidats poden durar tant com el peix fora de la nevera", vam passar uns dies molt agradables i la Dina i la Lia s'ho van passar molt bé amb l'Eneko, de 2 anys i mig.


Venien de passar uns dies en un clima calurós i, en llevar-se el primer dia, es van quedar de pedra quan vam veure que estava nevant a tota màquina, i que quedava tot ben blanc... El Purri ja s'amoïnava pensant que no podria anar amb bici, però li vaig dir que aquí el temps canviava molt ràpid... Quan a la tarda van veure el Sol que feia i que estava tot ben sec, es van quedar de quadres...

Va poder entrenar bé, vam fer alguna excursioneta, els xics van jugar molt, i vam fer un sopar amb els altres "spanish" i tot.


Ara només falta que li vagi bé la cursa i ho poguem celebrar tots plegats quan tornin, que passaran l'última nit abans d'agafar l'avió, a casa nostra. Aupa, Purri!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada