12/3/10

La Dina va a dues escoles a l'hora!!!


Just fa una setmana, la Dina va començar a la seva 2ª escola (que ja serà la 4ª on va... :(). Ja fa riure, ja, però és que el tema de l'escolaritat abans dels 5 anys és penós, o més aviat nul. O els portes a una "guarderia", o si és una escola, són 2 o 3 dies a la setmana i només 2h30' cada dia...

Fins ara, la Dina, anava a l'escola el dilluns, dimecres i divendres, de 9h a 11h30'.

Hi va haver una setmana que el dilluns va ser festa i el dimecres la Lia estava malalta i no la vaig voler llevar, o sigui que la Dina només va anar a escola el divendres!!!

Amb el Vito vam dir que potser estaria bé apuntar-la al grup del dimarts i el dijous dels de 4 anys (ara va amb el grup del de 3 anys), però el dimarts i el dijous només tenien grup de 12h a 3h i, per la migdiada de la Lia no m'anava bé. També buscàvem una rutina (sempre a la mateixa hora) o sigui que vam dir que no.

Vaig trobar una altra escola on sí que hi havia grup de dimarts i dijous de 9h a 11h30' i, a l'endemà ja va començar!!!

Ara va a una escola de Kaysville 3 dies a la setmana i a una de Syracuse 2 dies a la setmana, amb mestres diferents i companys diferents!!!

El 1r dia s'hi va quedar ben panxa i cada dia surt ben contenta.

El 2n dia de l'escola nova ja li van donar una invitació per a anar a una festa d'aniversari. Mira, potser podrem conèixer més gent, així... :)

2 comentaris:

  1. Jeje!!!! Quants amics que faràs eh Dina!!!!
    =)

    ResponElimina
  2. A veure si reflexionen aquests americans del Nord! Potser aquí ens passem amb això de "col.locar", com més temps millor, la canalla a les escoles, però em penso que ells es queden curts!

    Molt bé Dina, dóna'ls una lliçó de constància!

    ResponElimina