14/3/10

El carril del mig


Els carrers principals d'aquí solen tenir 2 carrils per banda (per cada sentit) i un al mig, pintat amb línies de color groc.

Aquí les línies de les carreteres són totes blanques menys la del mig, que separa els carrils de diferents sentits. O sigui que, quan hi ha una línea groga a mà esquerra, vol dir que ja poden venir cotxes en sentit contrari.

Aquest carril del mig, que està pintat amb línies grogues a banda i banda, serveix per si vols anar a algun lloc que és al cantó esquerre de la carretera. Surts del teu carril i et poses al del mig i, quan ja no en ve cap de cara, atravesses. Igualment, quan ja has fet i vols tornar a fer el camí que feies, atravesses els 2 carrils de l'esquerra i et poses al del mig. Quan veus que hi ha un forat, t'incorpores i a córrer.

Es nota que no els falta l'espai, oi? :)

3 comentaris:

  1. De fet, és veritat, totes les fotos que envieu són fetes en espais molt grans, no hi ha res atapeït!!

    ResponElimina
  2. Sí, això és el que notes més en arribar... que veus tot el cel sencer a tot arreu!!! Tens una sensació com de llibertat, de veure-ho tot tan obert, amb tanta amplitud...

    I l'altra és l'aparcament: pots aparcar sempre al davant d'allà on vols anar. A tot arreu tenen una bona zona d'aparcament (estil LIDL o CARREFOUR i no tens mai problemes per això).

    ResponElimina
  3. No ho he entès però és igual....XD

    ResponElimina