25/10/09

La història d'un setrill, una rentadora i un rentaplats ;)

Aquest país es considera el més desenvolupat del primer món, però potser només té aquest privilegi pel que fa l'armament militar. En segons quines coses estan a anys llum de la tecnologia catalana. És increïble però cert, no aconseguim trobar cap setrill que funcioni, tots perden oli! Una altra cosa que sobta en algunes zones és que et pots trobar línies elèctriques descobertes com a l'Espanya del anys 60, això sí, amb els corbs aguaitant allà dalt penjats en busca del blat de moro.


Una altra cosa que ens ha portat maldecaps ha estat el rentaplats. No ho entenc, és un rentaplats que té "funció de forn", quan acaba de fer tot el procés de rentat i esclarit, s'encén una resistència elèctrica per eixugar els plats. Si per mala llet et cau a baix una tapa de carmanyola de plàstic, cosa que pot passar per la pressió de l'aigua, i es queda tocant a la resistència, se't rosteix i comença a sortir fum. Això sí, estem preparats, llavors comença a sonar l'alarma d'incendis, les emergències aquí sempre estan a punt. L'altra dia inclús li va sonar l'alarma a l'Íngrid quan se li va socarrimar una miqueta el pa d'una torrada...


Finalment la rentadora. També ens ha fet ballar el paraigua tots aquests dies. A cada rentada que fem surt la roba súper arrugada i plena de borra, una cosa exagerada. Com més fred li posàvem el rentat, més calenta sortia l'aigua. Un dia la vaig obrir a mig rentar, cosa que una rentadora amb cara i ulls no t'hauria de permetre, i vaig poder notar que l'aigua que entrava era molt calenta. Finalment vam trobar el problema, resulta que tenia dues entrades d'aigua, una de calenta i una de freda i el qui va connectar els tubs ho va fer al revés. Jo no havia vist mai una rentadora amb dues entrades d'aigua..., normalment l'escalfen elles a dintre. Això ho sé perquè sortia sempre l'home de l'anunci de Calgonit dient que, o li foties Calgonit o ja podies llençar la resistència. Ja ho veieu, nosaltres ja fa anys que tenim rentadores amb resistència, uau!
Guaiteu quines aspes que té la condenada, sembla una màquina de pastar morter!

3 comentaris:

  1. Els millors setrills del món són aquells que semblen un matràs i que van amb un dosificador de vidre esmerilat, però són tan delicats que caldrà veure si ens atrevim a enviar-vos-en un.

    De moment, poseu un plat a sota i tingueu a punt un paper de cuina per eixugar la gota. Quin remei!

    I per no tenir ensurts amb el rentaplats: plàstics a l'aigüera de tota la vida i rentat a mà! Visca la modernitat!

    ResponElimina
  2. Déu n'hi do a quin país heu anat a parar!!
    Les comparacions són odioses, però com aquí enlloc!!

    ResponElimina