25/10/09

Anem al "Carnival" de l'Escola del Vito

Avui feien el "Carnival" a la NDPA (North Davis Preparatory Academy). Quan s'acosta Haloween, fan festes de disfresses a tot arreu (el divendres també vam anar a un altre Carnival, a l'Studio on la Dina fa ballet). Hi ha jocs pels nens, espectacles, concursos de disfresses i paradetes de menjar. Normalment es fa per a recaudar fons per l'escola o l'entitat que sigui.

Nosaltres anàvem de Pirata (el Vito), Bruixa "Gat-Salvatge" (jo), Cinderella (la Dina) i ballarina (la Lia). La Lia havia de portar una disfressa d'Unicorn que li havia comprat potser feia un mes, però ha crescut tant que ja li anava petita!!!


La Dina ha acabat, com era d'esperar, amb samarreta i leotardos... Aquests vestits de princesa no són gens pràctics i fan molta nosa per a fer l'animal!!! :)

El dia abans, a la festa de l'Studio del ballet, anava de Bruixa carbassa, i va ser una altra cosa. Suposo que els vestits de bruixa ja estan pensats més còmodes, com que les bruixes s'han d'enfilar a l'escombra... :)

3 comentaris:

  1. Que guapuuuus i guapes que esteu tots!!!!!!!!
    :P

    ResponElimina
  2. Feu molt goig!! Deveu poder repetir disfressa, oi? Ho dic perquè amb tants "carnivals" si heu de variar cada cop, Déu n'hi do!

    ResponElimina
  3. Que xulo!! Que gran que veig la Lia!! I que guapa la disfressa de bruixa de la Dina...
    Tu Íngrid estàs molt sexy, i el Vito molt interessant...
    Vigileu amb tanta festa!!

    ResponElimina