10/4/11

Presentem la caseta de l'ocell

A l'Ogden Nature Centre ja tornaven a fer el concurs de casetes d'ocell. L'any passat es va agradar tant participar-hi, que ja feia temps que rumiàvem com la podríem fer.

Després de vàres opcions i idees, vam decidir fer-la amb cable elèctric. Vam inflar un globus (quan vaig fer la foto ja se'ns havia petat) i vam començar-hi a fer voltes amb fil elèctric. Al principi anava fixant els cables amb brides, perquè si no se'm movien, però un cop la cosa ja va anar agafant forma, ja les vaig anar treient totes.


La veritat és que va ser molt entretingut i laboriós... quin tip de "teixir" els cables! perquè els anàvem passant un per dalt, un per sota, per a que quedessin ben agafats entre ells. Vaig acabar amb els dits ben adolorits!

Aquí hi ha el resultat, a veure què diu el jurat...


De moment, la persona que ens la va agafar va quedar ben impressionada i, realment, és ben diferent de totes les altres!

3 comentaris:

  1. Ostres Íngrid! Que xula que t'ha quedat!! Sense haver vist les altres ja et dic que el premi a l'originalitat us l'emporteu vosaltres!!! Felicitats per endavant!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Olga! I gràcies per la idea, que ets tota una artista!!!

    ResponElimina
  3. Ara s'ha de veure què en pensen els ocells!!

    Però com a dissenyadores no teniu competència.

    ResponElimina