5/7/10

Ens mudem

El dia 30 de juny vam llogar un camió per a fer la mudança. Vam deixar els Oakstone Apartments per anar a una casa de lloguer, normal i corrent, sense ser d'una comunitat.


Vam decidir canviar per a estar en una zona escolar d'una escola que té Full-day Kindergarten. La Dina aquest estiu començarà l'escola "oficial" i la majoria d'escoles d'aquí només fan 2h45' de classe, per la seva edat. Això és massa poc per la Dina i vam buscar una escola on tinguessin classes de més hores. Aquesta escola té 2 classes de Full-day Kindergarten (em sembla que són unes 6h, i 3 classes de half-day Kindergarten (que són les 2h45' que fan a tot arreu). Esperem que la Dina entri a les de Full-day Kindergarten per l'idioma, que no el domina del tot. Així podrà tenir un ensenyament més semblant al que tenia a Manresa, sense haver de pagar un Day-Care extra per a ampliar-li les hores d'escola.

La mudança va ser molt dura i estressant. Vam haver-ho de fer tot el Vito i jo sols, amb la Dina i la Lia voltant per allà. El Superman i la Dona Biònica no són res, al nostre costat! :) Això sí, entre la calor que feia i l'estress, vam quedar ben deixatats...


Encara estem endreçant coses i acabant-nos d'instal.lar, però ens hi trobem molt a gust. Tenim uns veïns molt macos a la vora i un carril bici molt a prop per a sortir a fer esport.


La casa té un pati al darrera molt gran, amb gronxadors, un hortet, una caseta per les eines, i arbres fruiters (3 cirerers, 1 presseguer, 1 pomer i em sembla que un perer).

Aquestes cireres són les del jardí. Oi que fan bona pinta?


La nostra nova adreça és:
Família Henestrosa-Sala
344 N 475 W
Clearfield, UT 84015
USA

3 comentaris:

  1. Ostres quina casa més guapa!!! És la típica casa de les pel·lis americanes en que ve una veina amb un pastís o alguna cosa similar per donar-te la benvinguda i després és la mateixa veïan que et mata.... XD

    ResponElimina
  2. Carai Montserrat! Tan bé que has començat i després ... la martellada!

    Bromes a part, sí que és guapa i pel que expliquen els veïns són agradables.

    A veure si l'Íngrid els convida a pastís sense cap segona intenció!

    ResponElimina
  3. Què és veritat!!!! Totes les pel·lícules americanes d'assessinats comencen així... ¬¬

    ResponElimina