22/5/10

La Dina ja acabat una escola

Avui ha estat l'últim dia de col.le de la Dina a l'escola de la Teacher Patti (a Kaysville).


Per a celebrar-ho, i aprofitant que era la setmana de la lletra "P", han fet un "Pajama Pic-nic": tots els nens han vingut amb pijama i han portat menjar (que comencés per la lletra "P") per a fer un pic-nic.


La Dina ha estat feliç com un gínjol portant el pijama i la camisa de dormir a sobre (perquè feia fresca), i s'ha menjat tota la "pear", tot el "peach" i gairebé totes les "peanut butter cookies"!

I jo, per variar, he deixat anar 4 llàgrimes en dir adéu a la mestra... La Dina ha estat molt bé amb ella i se l'ha arribat a estimar molt.

3 comentaris:

  1. A veure peanut és cacauet butter és mantega??? si no??? wenu doncs la meva deducció és.... galetes de mantaga de cacauet????? Uffffff no sabia que existís això!!!! :P

    ResponElimina
  2. Molt bé per la teacher Patty que s'ha guanyat l'afecte de la Dina i ara a disfrutar de les vacances americanes!!

    ResponElimina
  3. Sí, Montserrat, galetes de mantega de cacahuet! Aquí la mantega de cacahuet és el pa de cada dia. Queda molt bona si la suques al pa i llavors hi poses melmelada per sobre! També la suquem a branquillons d'api, per a fer un snack ben sa. A vegades, el Vito també la suca al pa i hi afegeix Nutella... I hi ha uns "bombons" o xocolatetes boníssims que es diuen Reese's que són de xocolata amb mantega de cacahuet i tenen un gust saladet que les fa irresistibles!!!

    ResponElimina